De Sporter

Kempische Steenweg 266
3500 Hasselt
De Sporter

De Sporter

De Sporter – voor gezonde voeten en hun schoenen

Voor gezonde voeten gaat u naar De Sporter

Sporten is gezond – toch als blessures u niet plagen. Hoe u die vermijdt? Met de juiste schoenen. En die vindt u bij De Sporter in Hasselt. Podoloog Fonny Jamaers omringt u er met schoenen en advies. Zo sport u straks zónder overbelasting en kwetsuren.

 

Voor elk type een schoen

Hiel-, midvoet- of voorvoetlander? De manier waarop u loopt, bepaalt welke schoenen u nodig hebt. Van neutraal tot corrigerend schoeisel, met veel of weinig vering. Kiest u de verkeerde schoen? Dan overbelast u spieren en gewrichten. Maar ú niet, want u rekent op podoloog Fonny Jamaers van De Sporter.

 

Ook voor advies

Kwetsuren zijn vervelend – altijd, of ze nu uw voeten, knieën, rug of nek parten spelen. Bij De Sporter verneemt u hoe u ze geneest en vermijdt. Iedereen is welkom, want niet alleen sporters kampen met kwalen en pijnen. Vaak ligt de oorzaak bij uw voeten en dan hebt u correctiezolen nodig. Die stabiliseren uw voeten én uw bekken.

 

Sportschoenen en veel meer

Bij De Sporter vindt u ook een ruime collectie zaalsport- en wandelschoenen. En voor de winterpret kiest u een paar ijshockey- of kunstschaatsen.

 

Kom eens langs

Fonny Jamaers van De Sporter verwelkomt u graag van dinsdag tot zaterdag. U vindt De Sporter aan de Kempische Steenweg 264 in Hasselt. Kom gerust langs. Voor vrijblijvend advies of de perfecte sportschoenen.

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

PODOLOOG

Correctiezolen tegen voetklachten , knieklachten , rugklachten en nekklachten

Loopanalyse

Podologisch voetonderzoek

Sportschoenen

Indoorschoenen

Wandelschoenen

Loopschoenen

Ijsschaatsen

 Asics - Brooks - Mizuno - Nike 

Hartslagmeter Polar

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route